SK Meldert

Nieuwsbrief Jeugd

Nieuwsbrief Jeugd

Beste ouders, spelers en sympathisanten van SK Meldert,

De lente komt eraan. Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe voetbalseizoen en jullie een kleine update mee te geven over de huidige stand van zaken in de jeugdwerking van onze club.

Trainers

We zijn blij te kunnen bevestigen dat de trainersplaatsen voor het seizoen 2019‐2020 ingevuld zijn.

Enerzijds zetten we graag de samenwerking met een heel aantal vertrouwde trainersgezichten ook volgend seizoen verder. Merci, mannen! Anderzijds verwelkomen we met plezier twee nieuwe trainers in ons team, Jan Schrooten en Stijn Vanderaerden. Jan en Stijn brengen samen een hoop ervaring mee als jeugdtrainers en velen onder jullie kennen hen ongetwijfeld. Welkom, Jan en Stijn!

Onze club groeit fors en wij blijven investeren in een goede omkadering en begeleiding van onze jeugdspelers. Gezien het groeiende aantal leden kunnen we wellicht in de toekomst extra trainers gebruiken. Ben je nu al geïnteresseerd om ons trainersteam te vervoegen als hulptrainer of als reservetrainer (om bij gelegenheid al eens in te springen) of ken je iemand die dit graag zou doen ? Neem dan contact op met onze jeugdcoördinator Robin Roex (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0484/068002) voor meer inlichtingen.

Overstap naar SK Meldert

Een aantal ouders contacteerden ons met vragen rond de te volgen procedure voor overstap naar onze club.

Wij kunnen jullie bevestigen als volgt:

  • Elke speler dient normaal gezien het seizoen uit te doen bij zijn of haar huidige club.
  • Wil je je volgend seizoen graag aansluiten bij SK Meldert ? Dien dan officieel je ontslag in vóór 30/04/2019 bij je huidige club.
    !!Opgelet ! 30/04/2019 is echt de uiterste datum !!
    Hiervoor zijn geen ingewikkelde procedures, aangetekende brieven, … nodig. In tegenstelling tot vroeger kan dit tegenwoordig digitaal met een eID‐kaartlezer en je kan hiervoor terecht in de kantine van SK Meldert op de volgende dagen: vrijdag 5/4/2019 (van 18u tot 20u) of donderdag 18/04/2019 (van 16u tot 19u). Op dat ogenblik kunnen we ook meteen de aansluiting bij SK Meldert in orde maken.

    Passen deze twee dagen niet, geen probleem! Geef een seintje aan Inge Van de Velde (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0476/518622) en we maken een afspraak om alles in orde te maken op een datum die u past.

Paaskamp

Nog op zoek naar een leuke activiteit in de paasvakantie? Zin in vier dagen sport, spel en plezier? Schrijf je dan in voor ons paaskamp van 15 tot en met 18/04/2019. Elke speler vanaf de voetbaltuin tot en met de U12 is van harte welkom.

Demodagen

Nog geen lid maar zin om eens te komen proberen ? Wij verwelkomen alle kinderen, jongens en meisjes, vanaf geboortejaar 2015 op onze demodagen op woensdag 15/05/2019 (18u‐19u), woensdag 22/05/2019 (18u‐19u) en/of zaterdag 25/05/2019 (10u‐11u). Breng gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!
Locatie: voetbalterrein SK Meldert.

Infrastructuur

We werken intussen gestaag verder aan de uitbouw van onze infrastructuur. Momenteel wordt aan de omheining gewerkt. Begin mei 2019 start de aanleg van de nieuwe parking. Wanneer die klaar is, wordt de omheining verder afgewerkt. Achter de schermen wordt overigens ook volop gewerkt aan de plannen voor de nieuwe kantine. Daarover binnenkort meer.

Eindactiviteit SK Meldert

Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseert SK Meldert ook dit jaar haar eindeseizoens‐BBQ. Noteer alvast zaterdag 25/05/2019 in jullie agenda.

Binnenkort meer nieuws.
Intussen nog vragen of opmerkingen ? Aarzel niet om ons te contacteren.

Sportieve groeten,
Jeugdbestuur SK Meldert