Wafelverkoop

Onze wafelbestelling werd door de leverancier voorlopig opgeschort. We brengen jullie op de hoogte wanneer een nieuwe afhaaldatum bekend is. Dank voor jullie begrip.

Beste ouders,
hierbij meer info over de wafelverkoop t.v.v. deelname buitenlands tornooi Middenbouw SK. Bij verkochte kaarten graag steeds naam en ploeg van de speler die de kaart verkocht op de achterkant van het exemplaar voor de verkoper zetten. Deze kaarten worden nl. binnen geleverd en zo weten we aan wie we de wafels kunnen meegeven. Hartelijk dank voor jullie steun!

In mei 2020 neemt de middenbouw van SK Meldert (U10 t.e.m. U13) deel aan een internationaal voetbaltornooi in Bensheim, Duitsland. Drie dagen lang gaan onze jongens en meisjes het beste van zichzelf geven om SK Meldert internationaal op de kaart te zetten.

Om alles te helpen bekostigen organiseren onze jeugdploegen een GROTE WAFELVERKOOP.

U kunt gedurende de maand februari 2020 wafels bestellen via een van onze jeugdspelers of tijdens de jeugdwedstrijden in de kantine:

‐ onderstaande kaart(en) afdrukken, invullen en overeenkomstige bedrag betalen.
‐ kaarten ook te verkrijgen in de kantine of via een van onze jeugdspelers.
‐ wafels worden u bezorgd via de respectieve jeugdspeler (zelf af te spreken a.u.b.) of af te halen in de kantine eind maart/begin april (meer info volgt via de Facebook‐pagina van SK Meldert).

Alvast bedankt voor uw steun!